tisdag 11 augusti 2015

Ååå..det är så kul att pyssla å ändra om och "leka" med dockskåpet :-) Ändrade i köket lite. Fick 2 hyllor på posten, en fick sin plats i köket och den andra i badrummet. Sen finns nu också en ställning att hänga tvätten på...den väntar bara på klädnypor så är det bara att börja hänga upp :-)

Igår var jag och mamma med pojkarna på Cirkus Finlandia. Det var absolut värt pengarna. Tim var spänd och rädd först, tyckte att det var så högt ljud...jag tänkte inte alls på att ta med några hörselskydd :-/ Så efter pausen ville han inte gå tillbax in i tältet, men jag fick honom med...och då började han släppa lopp och dansa och hade en egen show :-D Barn är så underbara. Man vet ju aldrig hur dom reagerar på olika saker. Och först tycker dom en sak och plötsligt en annan. Man måste bara följa deras svängar.

Cornelia har blivit väldigt bestämd och envis. Hon skall också såklart få allt som pojkarna får. Dom är nog såna busungar alla tre :-) Ted blir alltid jättefort arg och jättearg! Men barn är barn...det skall man låta dem vara. Och man skall komma ihåg att saker som är "småsaker" för oss kan vara jätteviktigt för ett litet barn. Det är inte lätt att vara förälder. Jag är ingen supermorsa. Nej...gud...jag ropar och har mej...mina närver är ju korta...jag blir arg som ett bi..får mitt utbrott och efter en liten stund lugnar jag ner mej och allt är som om inget hänt igen :-)

Nåmen..här är några bilder igen. Står och kokar maten här nu på samma gång jag skriver...

              

                                           Cornelia råddar medan jag skriver och kokar :-)
                            

Idag vet jag ännu inte vad vi skall hitta på. Dan kommer senare på kvällen först hem. Vädret ser inget vidare ut..nu i allafall.. Men nåt ska vi väl hitta på.

Ha en bra dag!

-Carro.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar