torsdag 6 augusti 2015

Hemmamamman..

Jag är vårdledig nu, vår tjej, Cornelia födden 31.12.2013 så hon är 1år och 7 månader nu då..jag stannar hemma tills hon är 3år. Jag trivs hemma med barnen. Ted fyllde 6år i Juli och börjar förskolan nästa vecka. Mellersta barnet, Tim är 4år och 4 månader, han får vara på klubben 2 dagar i veckan 3h/dag. Jag satte pojkarna i dagis då Tim var ca.1år 4 månader och Ted 3 år 2 månader...hann jobba då 1år och 2 månader ungefär innan jag lämnade på mammaledigt igen...och nu vill jag nog vara hemma. Tror inte att jag skulle årka annars. Finns nog att göra här hemma...det är ju ett dygnet runt jobb :-) utan semester! Jo, måste ju ta upp denhär saken nu då, visst är man lite fattigare...men nog klarar man sej. Jag har slutat röka! Försöker att inte handla he´m enmassa onödigt som limsa, chips, godis, bulla och sånt...klarar man nog sej utan! Jag behöver heller inte fara på några södern resor och sånt! Att få vara hemma med barnen medan dom är små betyder mycket mera för mej. Den här tiden kommer aldrig tillbaka, det är här och nu...och fort går det!!! Jobba hinner man nog...

Har också en liten längtan efter ett barn till :-) Förr tänkte jag att jag kunde ha 5-6 barn..men nu är det nog bestämt att blir det några fler så blir det max ett till. Det är nog lite annorlunda mot vad man trodde då man inte hade några barn..eller då man bara hade 1 eller 2 små..

                                                          Här är en bild från Ähtäri i Juli.

Jag fyller snart 32år och jag har konstaterat att nu är ju verkligen den bästa tiden i livet. Jag har allt, nästan mer än vad jag vågade önska mej :-) Vad mer behöver man? Drömmar skall man ju alltid ha...och det skulle ju vara tråkigt om man fick allt man vill utan att det minsta kämpa för det. Jag hoppas att mina barn lär sej hur saker och ting är och uppskattar vad de får... De behöver inte vara så stora saker...vi försöker hitta på små roliga saker med dem alltid nu som då. Och altså att vara på villan och få sitta med ett fiskspö i handen eller åka lite i båten...bada..grilla korv och mumsa den ute...barnen älskar ju det!

Nu vaknade Cornelia från vilan.

-Carro

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar