onsdag 9 september 2015

32år

09.09.2015 jag 32år, grattis! :-) Tänkte nu inte alls fira...men ni vet ju hur mammor är: "Mä tuun sitten yhden aikaa keskiviikkona! " :-D Nå..jag fick i allafall ge önskemål på present och fick det jag ville:
                                                         Denna fina lilla-my kanna <3
Sen skickade min ena bror och frågade om jag har nå kaffe...och så pojkarnas fammo...så dom kom på kvällen dom då...de va trevligt! +att jag hade en överraskningspresent i postlådan av min barndomsvän och gymkompis <3
Eftersom att E jobbar kväll denna vecka så skall vi fara ut och äta, bara han och jag, på lördag. Så mycket mer firande blir det inte. Det blir riktigt tillräckligt och bra. Tänkte kanske gå och testa ett ställe som vi inte varit på tidigare.

Pojkarna gick snällt i säng halv 9 tiden...dom var tröttisar..och Cornelia slocknade 45 minuter senare såhär mysigt :-)

Provade på att göra dricka i muggar till dockis ikväll, planerar ett café...Blev väl helt bra, måste ta och fixa några tepåsar att lägga bredvid det där som ser ut som vatten. Det där ljusrosa får vara saft då...har beställt några muggar till..men det skall stå några tomma bredvid kaffekokaren såklart :-)  Många har säkert drömt om ett eget litet café...det känns lite så nu..jag är riktigt ivrig och jag vill bara börja inreda och göra det fint och mysigt!!

Men nu skall jag njuta av en god dricka och lite gott till den, bläddra genom fb och snart sover man sött.


God Natt.

-Carro 32år :-D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar