tisdag 8 september 2015

Humörsvängningar & dåligt samvete..

hej!

Har bara ingen energi just nu och inga nerver med barnen...suck..det är jobbigt..man får så dåligt samvete då man ropar och svär som ett tok mellan varven...sen har man dåligt samvete så man bara vill gråta.. Men jag tror mej veta vad som orsakar allt...PMS!!! Det värsta som finns...och jag får det alltid några dagar före mensen och ibland kring ägglossningen litegrann också. Man vet ju varför man är så energilös, arg, svag, trött, har leidon av allt och alla...o.s.v...men jag har så svårt att kontrollera mej...jag exploderar...genast..för minsta lilla sak. Blir så känslig..som för alla ljud och så. Jag är ju van med att det är enmassa ljud hemma hos oss då 3 ungar busar och leker...men då tål jag bara inte nåt sånt! :-/ Och så kommer mensen och så bara "poff" så är jag glad och "normal" igen :-)

Barnens humör beror så mycket på mina..man märker att e man lugn, så är barnen lugna, skriker man och stressar..så yrar barnen omkring och skriker..så är det! Tim har varit helt crazy idag..gissa om jag är trött nu!!!

Nåmen..nu har jag fått skriva av mej och här kommer bilder på nya saker i dockis...men först bilder från Teds rum :-) Jag och Elfving håxade plötsligt att nu skall vi flytta ner vårt sovrum, så Ted fick rummet som vi sovit i på övrevåningen och Tim stannade kvar i deras gamla rum och Cornelias leksaker flyttade dit med honom...men hon sover hos oss.


                                         Och så dockis..
Jaa..man får väl försöka lugna ner sej och krypa i säng tidigt ikväll...man försöker ju alltid komma sej i tid och sova..men det lyckas liksom inte alltid!!

Pojkarna gick snällt upp och sova halv 9..men lilltjejen sitter med Elfving i soffan och "böikar" :-)

Tack och Gonatt.

Försöker också att inte ha dåligt samvete. Ingen är perfekt...

-Carro.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar