lördag 26 september 2015

Ingen bild alls...

Hej!

Har kommit mest med bilder från mina dockis i bloggen...men idag kommer ingen bild alls...har ingen kamera. Hade lite jävla otur med dom på sista tiden..beställde nämligen en liiiten och gullig en från Ellos som var så dålig så jag skickade tillbaka den!!! Sen handlade jag en på Prisma...bilderna blev helt suddiga så jag förde dit den och har inte fått tillbaka den, skall ringa dit på måndag och kolla läget...men dom sa att den far såklart på reparation om den är söndrig...får se :-/ Om jag får den samma kameran eller en ny likadan så för jag nog tillbaka den om den är skit...blir tokig!

Nå, så var jag tillsammans med E:s mamma och hans syster till Ikea förra veckans söndag, det var trevligt och fick hem många bra saker som vi behövde. Men jag kände hela dagen att jag hade lite ont i halsen, så denna vecka har jag gått med förkylning och säkert lite feber! Cornelia började få symtom i fredas också... så vi har bara varit hemma. Jag har gått genom våra klädskåpar...packat alla Cornelias småkläder i väskor å fört upp i skrubben och tagit fram en storlek större kläder, 92:ans. Hon blir ju 1år och 9 månader nu den sista. Har ganska mycket kläder då jag handlar mycket på loppis. Mina egna kläder for till soptippen..två påsar blev det!

Så har jag tvättat alla överdrag till soffan, så nu är den ljus igen..inte typ svart :-/ Tur att jag inte hade nån kamera att ta före och efter bilder med...den var nog så smutsig, fy Fabian, man skäms ju!! :-P

Jaa..har försökt att göra nåt bra..fast man annars inte riktigt haft nån stor årk och lust...men då man har 3 barn att sköta om kan man inte riktigt bädda ner sej i sängen me godis och tidningar heller...ojoj..som förr då man var ensam...det saknar man väl lite.."sjukledig"...nej, sånt finns inte i min värld just nu! :-)

Var nog en sväng till gymmet på fredag kväll...kanske inte så bra, men jag blir ju galen av att bara vara hemma, fyy..mumsat enmassa gott och legat på soffan.. Skall nog försöka komma mej till gymmet nästa vecka på onsdag morgon och kanske på lö, E jobbar kväll så jag kan inte fara på kvällen med min gymkompis då! Men skall nog hålla mej från sött också IGEN...genast jag börjar äta godis och sånt så blir jag beroende..det är hemskt!

Veckorna går fort och månaderna byts..på torsdag går vi in iktober...helt otroligt, snart är det jul. Man hinner ju knappt blinka.

Min syrra kommer hit med sin familj tills nästa helg. Hennes dotter fyllde 16.9 5år så vi skall fira henne, troligen här hos oss på löda. Fast dom skall väl sova hos mamma, vi har ju så dåligt med sovplatser. Det blir att städa och sånt under veckas lopp. Kul när dom kommer. Saknar dem. Dom skulle nog kunna bo lite närmare så man skulle träffas oftare!

Nästa Lö blir det också pubkväll i solf ungdomslokal med trubadur Linman, ska bli skoj! Har planerat följande helg efter det också, skall skippa gymmet tillsammans med min gymkompis då och fara ut och äta gott och dricka en drink eller kanske flera drinkar ;-) Och sen blir det äntligen Suuri Snadi mässan helgen efter det, så det är mycket skoj att se fram emot några helger nu!! Efter det får man väl börja tänka på julen då...

Nåja..får väl börja göra nåt nu..blir nog inga större saker...typ kasta in nå höns i ugnen och koka lite ris..tvätta och vika kläder men mest ligga på soffan och kolla kalle anka me ungarna! <3 :-)

Ha det bra.

Kramar.

-Carro

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar