söndag 18 oktober 2015

Lite ditt och datt..

Hej Måndag!

Skönt att det är Måndag och vi återgår till den "normala" vardagen"...Ted var ju hemma hela förra veckan och Tim hade bara klubben på måndag...

Jag har hållit på med dockis nu igen då jag handlat nya möblerna, men jag har ändrat om och flyttat möbler från andra rum och sånt...här kommer bilder på hur det ser ut nu:Kul att hålla på då man har nya möbler och så :-) Tror att jag skall satsa på sånadär gamla toalettmöbler som nästa..

Här kommer några foton på vad jag har skaffat för kläder åt Cornelia nu via huutonet och metsolan kirpputori på fb

                    Jag har sytt muddar på dom här också, men det är bara att ta bort om man vill..
Nu blir det att göra oss i ordning att föra Tim till klubben snart. Blir väl inte så mycket annat speciellt. E jobbar kväll denna vecka.. Ted har ju simskolan tisdag och torsdag...Tim och Cornelia kommer att vara hos mamma då och leka medan jag far med Ted på den.

Igår var vi hela familjen och plaskade på Tropiclandia, det var trevligt. Kostar alltid en slant nog, men dom har ju ett sånt där familjepris, tror det var 49...så det var ju inte nå farligt, det är det nog värt! Och vi sparar in istället på att skippa att äta nå skräpmat där utan far hem och mumsar det vi kokat. Pojkarna fick varsin liten chipsburk och Cornelia fick en trip och nån chips av Ted...men det är inte alla gånger dom får det heller! Finns nog sånt man kan spara in på om man riktigt tänker efter vad man slösar sina pengar på...för att istället fara och göra nåt kul med barnen som dom gillar!!

Ha en bra vecka alla!

Kramar, Carro.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar