torsdag 8 oktober 2015

Jag har allt vad jag drömt om..

Tänkte just en dag såhär: "tänk om jag hade vetat då jag var 15år att jag skulle få allt vad jag drömde om...nästan inte vågat drömma om...men ändå innerst inne drömt om!

En snäll, pålitlig, underbar man som jag älskar så otroligt mycket att dela allt detta med <3
3 barn som betyder mest av allt.
Ett hus på landet, i min barndomsby.

Vad mer skulle jag behöva? Jag är nöjd och glad! :-) Mera pengar...fina bilar, kläder, saker...äh, bryr jag mej verkligen inte om. Såklart skulle det väl vara trevligt med mycket pengar...men inte tror jag att jag skulle vara så mycket lyckligare ändå...

Och min mamma, henne är det bara att ringa om man känner sej "nere" eller nåt...hjälper ofta då man far dit och dricker kaffe och sitter och pratar ut om saker som "stör" en...sen känns det mycket bättre. Hon sköter barnen och hjälper till med det som behövs.

Min svärmor, hon ställer också alltid upp, hon gör allt för att hjälpa. Sköter barnen. Köper kläder till dem...far med dem på olika roliga saker som teater, temppurata, parker och leka och sånt...

Jaa, jag är så tacksam för att mamma och svärmor finns <3

Vet att det finns många som inte har någon som hjälper till...det måste vara tråkigt och tungt. Man hör ju att det är många som strider med sina svärmödrar...men jag vill inte det. Ibland kan man väl vara att man inte gillar nån grej eller stör sej på nåt...men inte är det väl så farligt heller...så är det ju med alla människor!

Nåja...syskon strider ju...man hör att dom inte pratar med varandra längre...i min värld skulle det vara rent ut sagt hemskt! :-/ Måste ju vara såå tråkigt..

Är det då svartsjukan eller vad är det? Nog märker man ju att många på exempel Facebook är svartsjuka på varandra...man känner nog till dom där typerna som är det...

Och i en sånhär by som vi bor i så ser man ju det...

Själv har jag alltid varit glad för andras skull, om det går bra för dem och sånt...förstår inte alls varför man skall gå och vara svartsjuk. Så onödigt.

Jag kan vara avundsjuk jag också såklart...ganska ofta...exempel om någon har fått nåt fint eller nåt...men då brukar jag oftast säga att "gud, nu eär jag nog så avundsjuk" :-D Men jag förstår inte det då människor måste prata skit! Men oftast vet nog folk hurudana dom är som pratar skit..

Okej..det om det. Tackar i alla fall alla underbara människor som finns i mitt liv...familj, släktingar, nära & kära och några, inte många, men fina, snälla och pålitliga vänner, ni är guld värda <3

Oj, nästan så jag fäller en tår...

Nu bild på pioni skorna jag köpte på huutonet till Cornelia, men hon kommer att använda dem först på våren..                                           Ååå..dom är så snygga!!!

Vi har känt oss lite förkylda alla här nu...Cornelia har varit från och till snorig i ett par veckor åtminstone nu :-/ Så nåt familjecafe blev det inte idag. Tim är på klubben...fast han nog var liiiite snorig också. Dan meddelade att han känner sej lite krasslig. Det är såna tider nu, antar jag...man har väl klätt på sej för lite. Det är svårt den här tiden på året...

Nu skall jag också ta och dricka en panadol hot och "vila"... "leka" lite med lilltjejen som vaknade just.. om en timme skall vi hämta Tim.

Senare far vi till mamma på kaffe och pannkaka :-) Så skall Ted på simskolan.

Imorgon är det fredag...veckorna går fort nu..

Ha det bra!

Kram, Carro.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar