måndag 26 oktober 2015

Kaffegäster och HopLop..

Fredag, lö och sö gick lika fort som vanligt. Fredag städade jag och såntdär "vanligt" inget speciellt. Lö var vi bara hemma och E jobbade förmiddagen..sen på eftermiddagen fick vi kaffegäster, med småbarn, så det var skoj. En kamrat till mej som gick i högstadiet på samma gång och sen lärde vi känna varandra i yrkes då vi gick på samma klass på beklädnads och sen blev vi närmare vänner då vi jobbade på tvätteriet på sjukhuset flera år tillsammans. Bästa arbetskompisen jag har haft hittills :-) Hennes man är så trevlig han också. Det är lätt att prata om allt möjligt med dem fast vi inte träffas så ofta..

Det är sällan vi bjuder hem nån...det blir bara så.. Man borde väl skärpa sej och bjuda oftare..för det är ju jättetrevligt och skoj för barnen också, sådär en fredag eller lö kväll. Barnen blev ju såklart trötta, dom var väl hos oss från en 17 tiden till 20 ungefär, men det var ju riktigt passligt. Barnen somnade åtminstone fort och själv var man nöjd och glad.

Vi kan nån enstaka gång låta barnen vara uppe senare SÅKLART...men jag gör det inte så jätte gärna..dom blir bara trötta och så blir dom supervilda eller så blir det bara gråt och bråk! Så det är inte kul...

På söndagen jobbade E på källaren. Sen åt vi och for till HopLop... fast det var lite tråkigt för jag fick rinnsnuva och började känna mej sjuk :-/ Då vi kom hem tog jag genast en burana och en antihistamin, drack ännu finrexin senare på kvällen, så idag tog jag en burana också...så nu känns det bra.

Medan Tim var på klubben idag så hälsade jag och Cornelia på min en barndomskompis som också har en tjej, som är ca.10 veckor yngre än Cornelia. Där fick vi mumsig tacopaj :-) Så pratade vi om att skaffa fler barn ;-) :-D

Hemma nu. Inget speciellt. Imorgon blir det simskola för Ted, så då blir det att åka till mamma först. E far ju på skola så..

Här kommer en liten videosnutt från HopLop och några bilder:
metsola ägghalare

helistinbody som jag sytt om till blus

E:s bil fryser :-D

hello :)

pojkarna samlar is som i frozen filmen..


lödas godis

HopLop

Ted

Tim

Ted


Så flyttade vi ju klockan också mellan Lö och Sö...Cornelia vaknade ca.halv 6 på sö och 5.20 idag...nå, jag är ju van att stiga upp...har varit i den här "rumban" nu i 6år :) Har tänkt på det också om vi skaffar ett barn till så vill man ju inte vänta så många år, sen då man får börja sova igen och sånt så vill man ju inte börja om med en bebis igen...hehe..nja, men så är det ju..lika bra att köra i ett...fast det går ju inte alltid som man planerar heller förståss..men det blir som det blir...det om det.

Har annars kommit fram till att datum och klockslag på när jag publicerar mina inlägg inte alls stämmer här!! :)

Ha en bra vecka alla!

-Carro

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar