torsdag 22 oktober 2015

"mamis"

Torsdag, otroligt vad dagarna går fort. Sitter ensam i vardagsrummet i soffan med bena på bordet och datorn i famnen och suger på en salmiak. Finns det nåt bättre? Jag vet att det inte varar länge...jag har lärt mej att njuta av dom här stunderna.

Vaknade 6, lite före t.o.m idag :) Som tur är så är jag ju en riktig morgonmänniska så...mej gör det inget, bara dom somnar sen på kvällen i tid..annas blir jag en riktig monstermamma. Börjar bara härja om allt då jag blir riktigt trött och inte årkar mer. Skall jag städa..eller nåt så måste jag göra det från morgonen..förmiddagen...typ efetr 16 årkar jag inte göra nåt sådant nåmer. Min mamma är likadan. Mot eftermiddagen/kvällen vill man börja lugna ner sej. Nå, här är det nog livat tills ungarna somnar :) men jag menar att koka mat, städa och sånt vill jag helst inte göra den tiden!! 10 är jag helt slut och borde gå sova..men det har blivit lite senare på sistonet...och jag märker genast då jag är trött och umöret inte på topp :-/ Måste skärpa mej! :)

Cornelia är på bra humör på morgonen också :D

Tim hjälper till att bygga lego..

Men ibland blir hon sur..


Jag..hmm..ser lite sådär trött men ändå glad och nöjd ut :)

Förde altså Tim till klubben. Dom är alltid ute en stund först på torsdagarna, så man får vara med där och leka om man vill. Men jag har inget behov av det. Oftast är Cornelía så trött den här tiden, så hon somnar i bilen, som idag. Jag går och kikar med 5-10min mellanrum..sen då det gått en timme kanske jag går lite oftare..hon är så van att vakna upp i bilen. Kommer man ut då hon vaknat sitter hon bara och ser sej runt och blir förståss glad då man kommer! :)

Ibland brukar vi fara och hälsa på hos någon kompis eller hos min mamma. Vissa gånger far vi och handlar. Idag handlade vi bara nåt smått i butiken här i byn. Det är bra för Tim att vara lite ifrån mej också. Han är en riktig "mamis" :) Säger att han inte vill börja i dagis/förskola/skola..utan att han bara vill vara hemma med mej..haha:-) Det värmer ju nog såklart mitt hjärta <3
Men som sagt så tror jag att det är bara bra att han är ifrån mej någon timme i veckan då..

 
En Mamis :D

Nu skall det kokas nå mat, tror att det blir tonfisklåda idag. Eller makaronilåda. Eller så bara makaroner med malettköttsås...kan inte bestämma mej :)
På eftermiddagen skall vi fara till mamma och Tim och Cornelia får vara där medan jag far med Ted på simskolan. Då får jag sitta och mumsa en glass medan han simmar ;-) Vilken lyx altså :)

Ha det gott.

-Carro.
 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar