fredag 9 oktober 2015

Om vårt förhållande och Cornelias första riktiga "hyss" :-)

Då man har små barn och fullt upp så har man såklart inte så mycket tid ensamma...men jag och Dan har ju som tur hans mamma som ofta kommer till oss och sitter barnvakt på kvällar/nätter om vi varit ut och dansat eller nåt sånt. Min snälla svärmor som sagt.. Hon har också alltid stöttat mej och sagt att jag skall vara hemma med barnen så länge jag får!! :-)

Vanligtvis i vardagen så ser ju jag och Dan inte varandra så jättemycket...han har mycket alltmöjligt på gång hela tiden. Bland annat så studerar han på sidan av jobbet nu, så varje måndag och tisdag har han morgonskift och kommer hem på mat och sen skola typ 5 till 8..
Så vi ser ju varandra mest på kvällarna... Jag har sagt att vi inte hinner strida nåt nu..och är det nån grej vi bråkar lite om så har man ju glömt det tills nästa gång vi träffas :-D
Det är skönt då förhållandet flyter på jämt...man har så mycket annat att fundera på...jag skulle aldrig årka med nåt förhållande mera där man skulle strida och bråka om nåt hela tiden...inte nu då man har barnen att tänka på och sköta om!

Så har jag själv gymmet då 2 kvällar i veckan, började från typ 1.5 nu i år...skaffade en löpmatta för ett år sen och där började väl mitt "intresse" för detta...nu sålde jag just bort den, för den har bara stått som klädhängare sen jag började på gymmet :-P Skulle ju kunna gå en 3 kväll i veckan åtminstone..men just nu finns inte tid för det, får vara glad att jag slipper 2 gånger :) Sen då barnen är större så kanske man börjar träna mer..vi får se.

Jag och Dan har varit tillsammans i ca 6 år just nu...det är inte så länge, men det har hent en hel del...Ted var bara några månader gammal då vi träffades. När Ted var 1/2 år ungefär flyttade vi till honom. Det bästa beslut jag nånsin gjort. Man måste våga för att vinna!  Det är nåt jag kommer att lära mina egna barn. Där började vår resa. Vi förlovade oss 19.2.2010. I Juli samma år började jag vänta Tim och han föddes 29.3.2011.
Sen dom där första åren så var det nog lite stormigt emellanåt...allt hade väl gått så fort så man inte riktigt hann tänka efter...men sen sakta men säkert så blev det stabilare...vi började känna varandra bättre..lita på varandra...och insåg att vi ville vara vi två..antar jag..för här är vi nu, i vårt hus. Vi fick ett barn till 31.12.2013...och som jag nu avslöjat några gånger så kanske det blir ett till..

Måste tillägga att Ted nu det senaste året träffat sin biologiska pappa ett par gånger och vi håller tummarna och hoppas att dom skall träffas mera och lära känna varandra. För Teds skull <3

Men, det jag skulle skriva om så var ju att man skall ta hand om varandra, planera nåt tillsammans med jämna mellanrum. Prata med varandra. Röra varandra. Hitta tid, hitta på saker tillsammans. Små saker som håller kärleken vid liv.


Nåmen, nu skall jag då berätta..eller visa bilder på Cornelias första "riktiga hyss"

Jaaa-jag vet att jag får skylla mej själv då jag lämnat en TEXTILPENNA framme :-P :-D Nå, fick det ganska bra bortputsat...skall gnugga mera ännu också..


Dom blir ju annars också så smutsiga dom där armstöden, så jag brukar ha filtar att hänga över dem. Som tur så ritade hon inte på sittkuddarna..

Trevlig helg alla!

_Carro.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar