onsdag 7 oktober 2015

pubkväll och 5-års kalas!

Hello!

Måste bara börja med att genast visa vilken skönhet jag köpte till Cornelia via metsolan kirpputori på facebook :-)

                                 Söt eller hur?  Jag bara älskar kläder, speciellt sånahär söta...

Vann annars på huutonet ett par pioni svarta resorskor också..men har ännu inte fått dem, sen Ted var liten har jag drömt om ett par såna.. Tycker att "retro" kläder är söta och gulliga på småbarn, men inte vill jag ha såna kläder på Ted och Tim mera, dom är för stora, dom vill ju ha som sina kompisar..

Nåmen, i fredas hade vi lite "fredasmys" ...såg på film och mumsa gott...är det fredasmys eller?? Inte vet jag, vi brukar inte sporta med nåt sånt så..men här kommer en bild...dom måste sitta så långt ifrån varandra som möjligt för att det inte skall bli knuffas och så :-D

Ändå hade dom nog ut halva skålarna i soffan..

Så på lördag for jag och Dan på pubkväll, riktigt nice:


                                                                              <3

Och så blev det 5-års kalas på söndag hos mamma, min systers dotter, Ellika, fyllde 16.9, men dom bor i Helsingfors, så vi träffas alltför sällan. Skulle nog bli glad om dom flyttar tillbaka...men inte vet jag om dom vill det.. Här kommer bilder:
                                                    Ellikas lillebror, Alarik, 2år <3
                                                    
Sist men inte minst kommer foto på badrumsgolvet i dockis...ofogat..men jag tror att det får förbli så :-DSkulle ännu behöva dusch och tvättmaskin och nåt sånt..

Idag far jag själv till gymmet sen då Dan kommer hem. Jag och min gymkompis brukar ju vara på torsdagarna nu, men jag har Ted i simskola på Tropiclandia nu tisdagar och torsdagar, igår var första gången, så jag kan inte fara imorgon.

Sen skall vi ju skippa gymmet i helgen och fara ut på mat på fredag..kanske det blir nån drink också ;-) vi får se... Hon är ju min barndomskompis och det är många år sen vi varit "ut" tillsammans, så det skall verkligen bli skoj! :-)

Men..nu väntar matkok, klädvik..jaa..skulle ju borda dammsuga och tvätta golven..men vi får se vad jag årkar med idag :-P

-Carro.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar