söndag 8 november 2015

Farsdag och vet ni vad min älskade E sa till mej..

Farsdag 2015. Hur har vi firat? Hmm...på morgonen väckte barnen upp E och pojkarna gav sina presenter som dom gjort i klubben och förskolan med ett kort som jag köpt. Så var det med det. I år hade jag inte äns nån tårta faktist...brukar vi nog ha, men jag har bara inte tänkt så mycket på farsdagen i år.

På dagen var vi ju ändå till E:s pappa och där fick vi ju kaffe och prinsesstårta, kex och glass...
Till min egen pappa som bor i Esbo skickade jag ett kort, det har jag inte heller gjort alla år, men i år kom jag bara på att jag skulle göra det! :-)

Och vet ni vad E sa till mej, som verkligen berörde mej, han sa att han inte behöver några presenter...att det räcker bra med att han får mat och rena kläder varje dag, ännu en gång är jag säker på att jag har funnit den rätta kärleken och pappan till mina barn <3 Han är så snäll (fast ändå inte för snäll ;-)) Och han är ju bara så underbar. Sen han "valde" mej så har han tagit hand om Ted också och älskat honom lika mycket. Vi har byggt upp nånting fint tillsammans...nånting jag gör allt för, nåt jag aldrig vill förlora, det är ju det jag lever för varje dag!

<3 Tack E för att du finns <3

Föralltid din!

Och för dej är jag ju inte Carro utan Carina :-)

Kram <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar