tisdag 3 november 2015

Lite om vad som skett och är på gång..

Hej!

Här lever vi ännu i sommartiden...lilltjejen somnar kring 7 och vaknar kring 5!! Så..8, senast 9 far pojkarna i säng, tycker att det är onödigt att dom sover nå längre än vi andra på mornarna..så dom kommer oftast 6 halv 7! Själv får man nog palldra sej i säng senast 10 om man skall årka... Är oftast upp en gång åtminstone med Cornelia på natten också..

Hmm..vad har jag sysslat med sen ja skrev senast.. Nå, i fredas hade jag träff med några tjejer som jag gick tillsammans med i yrkes på beklädnads. Det är 13år sen vi gick ut, men det känns inte alls så då man träffas. Alla är precis som då..fast vi alla har 2-3 barn nu :-)

På Lördag firade vi Halloween..jag och E blev bjudna till hans syrra på fest, annars skulle vi knappas firat nåt. E:s mamma kom till oss och bakade halloween pepparkakor med ungarna innan dom gick till sängs.Min barndomskompis#gymkompis#bästakompis kom också dit ett par timmar, så vi hade riktigt trevligt! Som tur så var vi kloka och for hem och sova sen då dom andra for till stan..tycker inte att jag får ut nåt av att fara på krogen längre och klockan var ju ändå 1 eller 2.. Jag var heeelt slut på Söndag :-P Nu får det vara färdigfestat ;-)

Här kommer några foton:

Desigual klänning <3 lilltjej under kjolen :-)

badar ballong :D

Ted kommer hem från förskolan

Mor & dotter <3

Mercedes#bebis#tjej#bus

monster?? :)


Filmtime#ägerkontrollen

en poppe

glad poppe :)

Vems bebis skall få dessa? ;-) Det får tiden visa..

Morgonmålsklotteliklott :-P

Hej!

Råddigt#årkastäda#suck#entillsuck#Ikväll skall jag iväg på en Forever produktvisning, det blir första gången. Ha kollat lite på deras produkter på nätet, men vet inte så mycket om dem.. Är inte intresserad av att jobba själv med nåt sånt, men intresserad att se produkterna, vet inte riktigt hurudana dom är. Har "fastnat" i de produkter som jag använder nu, har alltid haft allergi och fått utslag lätt..så jag använder bara parfymfria produkter av krämer och tvättpulver och sånt..

Så det blir inte nåt gym ikväll, tänkte först att jag skulle promenera dit, men jag vet inte...får väl ta och jomppa lite. Blir väl gymmet på Lö.

Ha en bra dag!

-Carro

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar